Студенна, Віта ІгорівнаStudenna, VitaСухецька, Анна СергіївнаSukhetska, Anna2025-11-202025-11-202024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/24969Студенна В. І. Про сіль та її види / В. І. Студенна, А. С. Сухецька // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої; [Електронний ресурс] Електронні дані. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 864-868.ukсоляний сомельєвипарювання солівикористання солі в харчуванніsalt sommeliersalt evaporationsalt evaporationuse of salt in nutritionПро сіль та її видиSalt and its typesThesis