Зеркаль, Анастасія ВікторівнаZerkal, Anastasiia2024-07-052024-07-052024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/15613Методичні вказівки до проведення практичних занять, виконання самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство» студентів галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Організація торгівлі та комерційна логістика» освітній ступень «Бакалавр» всіх форм навчання / укл. А.В. Зеркаль. Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка». 2024. - 26 с.UK: Систематизація та класифікація товарів; вивчення класифікації асортименту та властивостей товарів, сфер їх застосування, умов і правил пакування, маркування, зберігання та перевезення; формування системного маркетингового мислення при вивченні товарів на всіх стадіях та етапах їх просування від виробника до споживача. EN: Systematization and classification of goods; study of the classification of assortment and properties of goods, areas of their application, conditions and rules of packaging, labeling, storage and transportation; formation of system marketing thinking in the study of goods at all stages and stages of their promotion from manufacturer to consumer.ukЗагальне товарознавствоСучасна класифікація товарів та їх кодуванняВластивості товарівGeneral Commodity ResearchModern classification of goods and their codingProperties of goodsМетодичні вказівки до проведення практичних занять, виконання самостійної роботи з дисципліни «Товарознавство» студентів галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Організація торгівлі та комерційна логістика» освітній ступень «Бакалавр» всіх форм навчанняMethodological instructions for conducting practical and seminar classes, performing independent work in the discipline "Commodity Science" for students of higher education in the field of knowledge 07 Management and administration of the specialty 076 "Entrepreneurship and trade", educational program "Trade organization and commercial logistics" of the educational degree "Bachelor" for all forms of educationMethodological guidelines