Журавльова, Світлана МиколаївнаZhuravlova, Svitlana M.Журавлёва, Светлана НиколаевнаЗайцева, Валентина МиколаївнаZaitseva, Valentina M.Зайцева, Валентина НиколаевнаКаптюх, Тетяна ВіталіївнаKaptyukh, Tetyana V.Каптюх, Татьяна Витальевна2022-10-262022-10-262022-10-262022-10-262022http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9161Технологія готельної справи : Навчальний посібник. / С. М. Журавльова, В. М. Зайцева, Т. В. Каптюх. – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2022. – 264 с.UK: Навчальний посібник «Технологія готельної справи» EN: Study guide «Technology of the hotel business» RU: Учебное пособие «Технология гостиничного дела»ukhotel industryclassificationroom typesquality managementготельне господарствокласифікаціятипи номерівуправління якістюгостиничное хозяйствоклассификациятипи номеровуправление качествомНавчальний посібник «Технологія готельної справи» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчанняStudy guide «Technology of the hotel business» for students majoring in 241 «Hotel and restaurant business», 242 «Tourism» full-time and part-time studyУчебное пособие «Технология гостиничного дела» для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», 242 «Туризм» дневной и заочной форм обученияBook