Брильов, Євгеній СергійовичBrylov, Eugene S.2024-09-262024-09-262020https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/16828Брильов Є.С. Дослідження та програмна реалізація інформаційно-аналітичної системи для вибору закладу харчування за бажаними критеріями: магістерська робота / Є.С. Брильов – Запоріжжя: НУ "Запорізька політехніка", 2020. – 127 с.UK: Об'єкт дослідження – процес розробки програмних засобів. Предмет дослідження – програмні засоби для вибору та замовлення продуктів харчування. Мета роботи – дослідження та реалізація програмних засобів для вибору харчування за бажаними критеріями. Результати. Створено програмні засоби для вибору закладу харчування за бажаними критеріями. Розроблена програмна система може успішно експлуатуватися на комп’ютерах під управлінням операційних систем та використовуватися для вибору закладу харчування. EN: Object of study is a process of software development. Subject of study is a software for selecting and ordering food. The purpose of the work is to study and develop of software for food selection according to the desired criteria. Results. The software tools for selection a catering establishment according to the desired criteria are developed. The developed software system can successfully operate on computers running operating system and can be used to select a food establishment.ukвебсайтвибір закладу харчуванняпрограмне забезпеченняwebsiteselection of food institutionsoftwareДослідження та програмна реалізація інформаційно-аналітичної системи для вибору закладу харчування за бажаними критеріямиResearch and software implementation of data analytics system for selecting a catering establishment regarding the desired criteriaMaster thesis