Шелеметьєв, ІванShelemetiev, Ivan2025-05-222025-05-222024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/21490Шелеметьєв І.В. Формування мотиваційної політики підприємства ресторанного господарства: магістерська робота / І.В. Шелеметьєв. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024 – 102 c.UK: Охарактеризовано теоретичні основи процесу мотивації та зміст мотиваційної політики у ресторанному господарстві. Досліджено особливості світової практики мотивації у роботі підприємств ресторанного господарства. Проаналізовано процес мотивації персоналу в кафе Brand Bar «Бегемот». Сформовано пропозиції щодо мотиваційної політики підприємства ресторанного господарства кафе Brand Bar «Бегемот». EN: The theoretical foundations of the motivation process and the content of the motivational policy in the restaurant business are characterized. Peculiarities of the global practice of motivation in the work of restaurant enterprises have been studied. The process of motivating staff at the Brand Bar «Begemot» was analyzed. Proposals have been made regarding the motivational policy of the restaurant business enterprise of the Brand Bar «Begemot».ukресторанне господарствокафемотиваційна політикаrestaurant businesscafemotivational policyФормування мотиваційної політики підприємства ресторанного господарстваFormulation of Motivation Policy for Restaurant Industry EnterprisesMaster thesis