Пилипенко, Анастасія ВадимівнаPylypenko, AnastasiiaПилипенко, Анастасия Вадимовна2022-06-232022-06-232021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9049Пилипенко П.В. Особливості сучасного фуд-блогу (на прикладі фуд-блогів «Spoon», «Рецепти від пані Стефи», «Karifood», «Котлетка»). – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 95 c.UK: У магістерській роботі окреслюється специфіка жанрово-тематичного та форматного різноманіття кулінарного та гастрономічного контенту в медіапросторі України, його інтернет-сегменті. Автором розглядаються функціональні, тематичні та авторські репрезентації кулінарного дискурсу в сучасному медіа просторі. EN: The Master's thesis outlines the specifics of genre-thematic and format diversity of culinary and gastronomic content in the media space of Ukraine, its Internet segment. The author considers functional, thematic and authorial representations of culinary discourse in the modern media space. RU: В магистерской работе очерчивается специфика жанрово-тематического и форматного разнообразия кулинарного и гастрономического контента в медиапространстве Украины, его интернет-сегменте. Автором рассматриваются функциональные, тематические и авторские репрезентации кулинарного дискурса в современном медиа-пространствеukbloggastronomic journalismgastronomic discoursegastronomyблоггастрономічна журналістикагастрономічний дискурсгастрономіяблоггастрономическая журналистикагастрономический дискурсгастрономияМагістерська робота на тему «Особливості сучасного фуд-блогу (на прикладі фуд-блогів «Spoon», «Рецепти від пані Стефи», «Karifood», «Котлетка»)»Master thesis «Peculiarities of Contemporary Food-Blog (Exemplified by Food-Blogs “Spoon”, “Retsepty Vid Pani Stefy” (“Recipes of Mrs Stefa”), “Karifood”, “Kotletka” (“Cutlet”)»Магистерская работа на тему «Особенности современного фуд-блога (на примере фуд-блогов «Spoon», «Рецепты от пани Стефы», «Karifood», «Котлетка»)»Master thesis