Тимчук, Світлана ВолодимирівнаTymchuk, Svitlana Volodymyrivna2025-11-202025-11-202024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/24972Тимчук С. В. Управління готельно-ресторанним сектором з урахуванням економічних та екологічних аспектів для забезпечення сталого розвитку / С. В. Тимчук // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої; [Електронний ресурс] Електронні дані. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 872-876.ukуправлінняготельно-ресторанний бізнесекономічний аспектекологічний аспектсталий розвитокmanagementhotel and restaurant businesseconomic aspectenvironmental aspectsustainable developmentУправління готельно-ресторанним сектором з урахуванням економічних та екологічних аспектів для забезпечення сталого розвиткуManagement of the hotel and restaurant sector considering economic and environmental aspects for ensuring sustainable development.Thesis