Віндюк, Андрій ВалерійовичВиндюк, Андрей ВалериевичVindyuk, Andrei V.2017-08-142017-08-142013http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/1965Віндюк А.В. Сучасний стан професійної підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи в країнах Західної Європи / А.В. Віндюк // Збірник наукових праць Бердянського державного педагогічного університету (Педагогічні науки). – Бердянськ : БДПУ, 2013. – № 1. – С. 63–68.UK: У статті розглядається сучасний стан професійної підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи у країнах Західної Європи, подано їх характеристику. Проаналізовано деякі аспекти організації підготовки спеціалістів в вищих навчальних закладах Європи. EN: In the article is examined and given the description about modern state of professional preparation of specialists on hotel-restaurant businesses in the countries of Western Europe. Some aspects of organization of preparation of specialists in higher educational establishments of Europe are analysed. RU: В статье рассматривается современное состояние профессиональной подготовки специалистов гостинично-ресторанного дела в странах Западной Европы, дана её характеристика. Проанализированы некоторые аспекты организации подготовки специалистов в высших учебных заведениях Европы.ukprofessional preparationspecialisthotel-restaurant businessWestern Europeпрофесійна підготовкафахівецьготельно-ресторанна справаЗахідна Європапрофессиональная подготовкаспециалистгостинично-ресторанное делоЗападная ЕвропаСучасний стан професійної підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи у країнах Західної ЄвропиСовременное состояние профессиональной подготовки специалистов гостинично-ресторанного дела в странах Западной ЕвропыModern state of professional preparation of specialists on hotel-restaurant businesses in the countries of Western EuropeArticle