Захарченко, Анастасія ВалеріївнаZakharchenko, Anastasiia V.Захарченко, Анастасия Валерьевна2022-02-152022-02-152021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8610Захарченко А.В. Стратегія розвитку готельно-ресторанного підприємства: магістерська робота / А.В. Захарченко. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2021. – 153 c.UK: У роботі розглянуто на основі вивчення джерел інформації теоретико-методичні аспекти стратегії розвитку готельно-ресторанного підприємства. Проведено дослідження стратегічних напрямків розвитку вітчизняного готельно-ресторанного підприємства у певному сегменті ринку гостинності. Сформовано рекомендації щодо розробки стратегії розвитку готельно-ресторанної компанії в сегменті вітчизняного локального ринку гостинності. EN: The theoretical and methodological aspects of the hotel and restaurant development strategy are considered on the basis of studying the sources of information. The research of strategic directions of development of the domestic hotel and restaurant enterprise in a certain segment of the hospitality market is carried out. Recommendations on development of strategy of development of the hotel and restaurant company in the segment of the domestic local hospitality market are formed. RU: В работе рассмотрены на основе изучения источников информации теоретико-методические аспекты стратегии развития гостинично-ресторанного предприятия. Проведены исследования стратегических направлений развития отечественного гостинично-ресторанного предприятия в определенном сегменте рынка гостеприимства. Сформированы рекомендации по разработке стратегии развития гостинично-ресторанной компании в сегменте отечественного локального рынка гостеприимства.ukстратегія розвиткузелена гостинністьспоживачdevelopment strategygreen hospitalityconsumerстратегия развитиязеленое гостеприимствопотребительСтратегія розвитку готельно-ресторанного підприємстваDevelopment Strategy of a Hotel and Restaurant EnterpriseСтратегия развития гостинично-ресторанного предприятияMaster thesis