Прусс, Вікторія ЛеонідівнаPruss, Victoria L.2023-02-152023-02-152020http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9590Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Товарознавство» для студентів спеціальності 242 «Туризм» усіх форм навчання / Укл.: В.Л. Прусс – Запоріжжя: НУЗП, 2020. – 35 с.UK: Методичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «товарознавство» EN: Methodical instructions for independent work of students with discipline “Commodity science”ukСпоживчі властивостіХарчова цінністьАсортименттоварыConsumer propertiesNutritional valueAssortmentgoodsМетодичні вказівки для самостійної роботи студентів з дисципліни «Товарознавство» для студентів спеціальності 242 «Туризм» усіх форм навчанняMethodical instructions for independent work of students with discipline “Commodity science” for students specialty 242 "Tourism" of all forms of educationMethodological guidelines