Цвілий, Сергій МиколайовичЦвилый, Сергей НиколаевичTsviliy, Sergiy M.2022-09-122022-09-122022http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9103Силабус навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр» / С.М. Цвілий. Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2022. 12 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві». EN: Syllabus of the discipline "Marketing in the hotel and restaurant industry". RU: Силабус учебной дисциплины «Маркетинг в гостинично-ресторанном хозяйстве».ukмаркетингпроцес обслуговуванняспоживачмаркетинговий менеджментготельно-ресторанний продуктсервісmarketingservice processconsumermarketing managementhotel and restaurant productserviceпроцесс обслуживанияпотребительмаркетинговый менеджментгостинично-ресторанный продуктсервисСилабус навчальної дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа», СВО «Бакалавр»Силабус учебной дисциплины «Маркетинг в гостинично-ресторанном хозяйстве» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело», СПО «Бакалавр»Syllabus of the academic discipline " Marketing in the hotel and restaurant industry" for students of higher education, specialty 241 "Hotel and restaurant business", educational program "Hotel and restaurant business", SVO "Bachelor"Methodological guidelines