Бєлікова, Марина ВолодимирівнаByelikova, Maryna V.Беликова, Марина Владимировна2022-04-252022-04-252021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8783Методичні рекомендації до опорного конспекту лекцій з дисципліни «Професійне спілкування та ведення переговорів» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання / Укл.: М.В.Бєлікова. – Запоріжжя: Національний університет «Запорізька політехніка», 2021. – 22 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Професійне спілкування та ведення переговорів» EN: Syllabus of the discipline “Professional communication and negotiation” RU: Силабус учебной дисциплины «Профессиональное общение и ведение переговоров»ukПрофесійне спілкуванняВедення переговорівПродажіЗакриття угодиProfessional communicationNegotiationSalesClosing the dealПрофессиональное общениеВедение переговоровПродажиЗакрытие сделкиМетодичні рекомендації до опорного конспекту лекцій з дисципліни «Професійне спілкування та ведення переговорів» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчанняMethodical instructions to the lecture notes’ plan “Professional communication and negotiation” for students of specialty 241 “Hotel and restaurant business” of all forms of educationМетодические рекомендации к опорному конспекту лекций по дисциплине «Профессиональное общение и ведение переговоров» для студентов специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело» всех форм обученияMethodological guidelines