Кукліна, Тетяна СергіївнаKuklina, Tatiana S.Куклина, Татьяна Сергеевна2022-03-292022-03-292021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8694Силабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / Т.С. Кукліна. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 16 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» EN: Syllabus of the discipline «Organization of restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Организация ресторанного хозяйства»ukтехнологіяресторанний бізнесвиди підприємствплануванняорганізаціяконтрольtechnologyrestaurant businesstypes of enterprisesplanningorganizationcontrolтехнологияресторанный бизнесвиды предприятийпланированиеорганизацияконтрольСилабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Syllabus of the discipline «Organization of restaurant business» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the BachelorСилабус учебной дисциплины «Организация ресторанного хозяйства» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines