Бут, Тетяна ВікторівнаBut, Tatiana V.Бут, Татьяна Викторовна2022-04-232022-04-232021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8757Силабус навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Перший (магістерський) рівень» / Т.В. Бут. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 12 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі» EN: Syllabus of the discipline «Competitiveness and innovation in the hotel and restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Конкурентоспособность и инновации в гостинично-ресторанном бизнесе»ukконкурентоспроможністьресторанний бізнесвиди підприємствінноваціїcompetitivenessrestaurant businesstypes of businessesinnovationконкурентоспособностьресторанный бизнесвиды предприятийинновацииСилабус навчальної дисципліни «Конкурентоспроможність та інновації в готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» Перший (магістерський) рівеньSilabus of the discipline «Competitiveness and innovation in the hotel and restaurant business» for applicants of Higher Education specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program» Hotel and restaurant business» first (master's) levelСилабус учебной дисциплины «Конкурентоспособность и инновации в гостинично-ресторанном бизнесе» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» Первый (магистерский) уровеньMethodological guidelines