Петрова, Анастасія ОлександрівнаPetrova, AnastasiiaЧервоний, Віталій МиколайовичChervonyi, Vitalii2025-11-202025-11-202024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/24935Петрова А. О. Нові тренди в закладах ресторанного господарства України під час воєнного стану / А. О. Петрова, В. М. Червоний // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої; [Електронний ресурс] Електронні дані. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 807-809.ukресторанне господарствотрендиінноваціїrestaurant businesstrendsinnovationsНові тренди в закладах ресторанного господарства України під час воєнного стануNew trends in restaurants in Ukraine during martial lawThesis