Цвілий, Сергій МиколайовичКукліна, Тетяна СергіївнаЗайцева, Валентина МиколаївнаTsviliy, Sergiy M.Kuklina, Tetiana S.Zaitseva, Valentina M.2023-02-152023-02-152023http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/9584Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві : навчальний посібник / Цвілий С.М., Кукліна Т.С., Зайцева В.М. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2023. - 260 с.UK: Навчальний посібник призначено для викладання дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» в галузі знань 24 Сфера обслуговування; також для навчання студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа; на туристських факультетах ЗВО України. EN: The study guide is intended for teaching the discipline "Marketing in the hotel and restaurant industry" in the field of knowledge 24 Service sphere; also for teaching students of specialty 241 Hotel and restaurant business; at the tourism faculties of the Higher Education Institute of Ukraine.ukhotel and restaurant businessservice sectormarketing managementrelationship marketingготельно-ресторанна справасфера обслуговуваннямаркетинговий менеджментмаркетинг відносинМаркетинг в готельно-ресторанному господарстві : навчальний посібникMarketing in the hotel and restaurant industry: a study guideBook