Гресь-Євреінова, Світлана ВолодимирівнаHres-Yevreinova, Svitlana V.Гресь-Евреинова, Светлана Владимировна2022-04-252022-04-252021http://eir.zntu.edu.ua/handle/123456789/8771Силабус навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік і аудит в готельно-ресторанній справі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / С.В. Гресь-Євреінова. – Запоріжжя, НУ «Запорізька політехніка», 2021 – 8 с.UK: Силабус навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік і аудит в готельно-ресторанній справі» EN: Syllabus of the discipline «Organization of restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Бухгалтерский учет и аудит в гостинично-ресторанном бизнесе»ukбухгалтерський облікаудитготельно-ресторанний бізнесактиви підприємстваAccountingaudithotel and restaurant businessassets of the enterpriseбухгалтерский учетаудитгостинично-ресторанный бизнесактивы предприятияСилабус навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік і аудит в готельно-ресторанній справі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»Syllabus of the discipline «Accounting and audit in the hotel and restaurant business» for graduates of specialty 241 «Hotel and restaurant business», educational program «Hotel and restaurant business» of the BachelorСилабус учебной дисциплины «Бухгалтерский учет и аудит в гостинично-ресторанном бизнесе» для соискателей высшего образования специальности 241 «Гостинично-ресторанное дело», образовательная программа «Гостинично-ресторанное дело» ОС «Бакалавр»Methodological guidelines