2025-01-092025-01-092024https://eir.zp.edu.ua/handle/123456789/18360Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В.М. Зайцевої ; Національний університет «Запорізька політехніка». Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2024. - 932 с.UK: У збірці відображені сучасний стан, тенденції й перспективи розвитку туризму, рекреації та готельно-ресторанного господарства; актуальні проблеми туризму, рекреації та готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану; економічні, соціально-психологічні, організаційно-правові аспекти розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства. EN: The collection reflects the current state, trends and prospects of the development of tourism, recreation and the hotel and restaurant industry; current problems of tourism, recreation and hotel and restaurant business of Ukraine during martial law; economic, socio-psychological, organizational and legal aspects of the development of tourism and the hotel and restaurant industry.ukтуризмрекреаціяготельно-ресторанна справавоєнний станtourismrecreationhotel and restaurant businessmartial lawСвітові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р.World achievements and modern trends in the development of tourism and the hotel and restaurant industry: materials of the 3rd International Scientific and Practical Conference. Zaporizhzhia, November 14-15, 2024.Book