Browsing by Author "Kamushkov, Oleksandr S."
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Технологія ресторанної справи(ТОВ РВА Просвіта, 2011) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Ткач, Вікторія Олександрівна; Tkach, Victoria O.; Ткач, Виктория Александровна; Камушков, Олександр Сергійович; Kamushkov, Oleksandr S.; Камушков, Александр Сергеевич; Сердюк, Ольга Миколаївна; Serduk, Olga M.; Сердюк, Ольга НиколаевнаUK: У навчальному посібнику викладено класичні теми курсу «Технологія ресторанної справи», розглянуто питання становлення та розвитку ресторанної справи; класифікація та типізація підприємств харчування; загальні прийоми обробки сировини в харчових цехах; види і стилі меню, а також загальні особливості автоматизації систем ресторанних господарств. Посібник призначено для студентів, які вивчають курс «Технологія ресторанної справи», а також викладачів ВНЗ та практичних робітників галузі ресторанного господарства. EN: The textbook outlines the classical themes of the course "Technology of restaurant business", the issues of establishment and development of restaurant business are considered; Classification and typification of food companies; General methods of processing raw materials in food shops; Types and styles of the menu, as well as general features of automation systems of restaurants. The manual is intended for students studying the course "Technology restaurant business", as well as teachers of universities and practical workers in the restaurant industry. RU: В учебном пособии изложены классические темы курса «Технология ресторанного дела», рассмотрены вопросы становления и развития ресторанного дела; классификация и типизация предприятий питания; общие приемы обработки сырья в пищевых цехах; виды и стили меню, а также общие особенности автоматизации систем ресторанных хозяйств. Пособие предназначено для студентов, изучающих курс «Технология ресторанного дела», а также преподавателей вузов и практических работников отрасли ресторанного хозяйства.