Методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять, виконання самостійної роботи з дисципліни «Маркетинг» для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» ОС «Бакалавр»

Loading...
Thumbnail Image

Date

2023

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Національний університет «Запорізька політехніка»

Abstract

UK: Наведено методичні рекомендації до виконання до проведення семінарських та практичних занять з дисципліни «Маркетинг» EN: Methodical reference for conducting seminars and practical classes, performing independent work in the discipline «Marketing»

Description

Методичні вказівки до проведення семінарських та практичних занять з дисципліни «Маркетинг», виконання самостійної роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» ОС «Бакалавр» / Укл. к.е.н., доцент Ю.О. Соколова. Запоріжжя: , 2023 НУ «Запорізька політехніка». - 29 с.

Keywords

маркетинг, комплекс маркетингу, концепція маркетингу, інтернет маркетинг, marketing, marketing mix, marketing concept, internet marketing

Citation