Дослідження та програмна реалізація методів рекомендування шоколаду

Loading...
Thumbnail Image

Date

2024

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Національний університет «Запорізька політехніка»

Abstract

UK: Об’єкт роботи – процес рекомендування шоколаду. Створена програма призначена для виконання замовлення як окремих сортів шоколаду, так і плиток шоколаду, шоколадних цукерок або інших виробів з шоколаду, оцінювання власних вражень від споживання цих сортів та плиток шоколаду, використання цих даних для рекомендування шоколаду користувачам. EN: The object of the work is the chocolate recommendation process. The created program is designed for ordering both individual sorts of chocolate and chocolate bars, chocolate candies or other chocolate products, evaluating one's own impressions of consuming these chocolate sorts and bars, using this data to recommend chocolate to users.

Description

Демченко М. Ю. Дослідження та програмна реалізація методів рекомендування шоколаду: магістерська робота / М. Ю. Демченко – Запоріжжя: НУ Запорізька політехніка, 2024. – 103 с.

Keywords

сорт шоколаду, плитка шоколаду, виробник, sort of chocolate, chocolate bar, manufacturer

Citation