Управління готельно-ресторанним сектором з урахуванням економічних та екологічних аспектів для забезпечення сталого розвитку
Loading...
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
НУ «Запорізька політехніка»
Abstract
Description
Тимчук С. В. Управління готельно-ресторанним сектором з урахуванням економічних та екологічних аспектів для забезпечення сталого розвитку / С. В. Тимчук // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства: матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції, м. Запоріжжя, 14-15 листопада 2024 р. : колектив авторів; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої; [Електронний ресурс] Електронні дані. – Запоріжжя: НУ «Запорізька політехніка», 2024. – С. 872-876.