Тиждень науки-2021. Факультет міжнародного туризму та економіки
Permanent URI for this collection
Browse
Recent Submissions
Item Професійне навчання як один із чинників мотивації персоналу(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Фесак, Д. О.Item Проблеми малих готелів, як сегмента ринку готельної індустрії в Україні(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Пушкарьова, Д. О.Item Організація роботи ресторану(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Протосавицька, А. В.Item Функціонування індустрії гостинності під час світової економічної кризи(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана МиколаївнаItem Організація безпеки готельно-ресторанних підприємств(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Жилко, Олена Вадимівна; Новицька, В. В.Item Страхове забезпечення подорожі та особливості страхування у туризмі(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Жилко, Олена Вадимівна; Бабіч, А. В.Item Проблеми та перспективи формування єдиного страхового ринку країн ЄС(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Жилко, Олена ВадимівнаItem Специфіка релігійного туризму(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Проявко, А. І.Item Сучасні характерні риси розвитку гірськолижного туризму в Україні(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Перегудов, Є. І.Item Ресторани «темної кухні» (dark kitchen)(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Новікова, Владислава ОлексіївнаItem Туристська привабливість Азербайджану щодо розвитку виїзного туризму в Україні(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Мустафаєва, А. А.Item Сучасні характерні риси в'їзного туризму(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Мацук, А. І.Item Перспективи використання франчайзингу у туристичному бізнесі(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Дмитриченко, Ю. Е.Item Організація харчування споживачів у фітнес центрах(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя Олександрівна; Безугла, Кристина ВасилівнаItem Специфіка релігійного туризму як форми суспільної взаємодії в Україні(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зацепіна, Наталя ОлександрівнаItem Сутність системного підходу до управління підприємствами ресторанного господарства(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зайцева, Валентина Миколаївна; Крупко, О. М.Item Особливості розробки маркетингової стратегії підприємства громадського харчування(2021) Зайцева, Валентина Миколаївна; Крініцин, М. І.Item Сучасні методи управління персоналом у готельному господарстві(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зайцева, Валентина Миколаївна; Косаренко, П. С.Item Тенденції ресторанного бізнесу(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зайцева, Валентина Миколаївна; Бабкова, Єлизавета ОлександрівнаItem Вища освіта у Сполучених Штатах Америки(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Зайцева, Валентина Миколаївна