Browsing by Author "Zhuravlova, Svitlana M."
Now showing 1 - 18 of 18
Results Per Page
Sort Options
Item Cтратегічне управління готельними підприємствами в умовах глобалізації(Запорізький національний технічний університет, 2018) Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaytseva, Valentina M.; Зайцева, Валентина Николаевна; Безхлібна, Анастасія Павлівна; Bezkhlibna, Anastasiia P.; Бесхлебная, Анастасия Павловна; Бєлікова, Марина Володимирівна; Byelikova, Maryna V.; Беликова, Марина Владимировна; Булатов, Сергій Вікторович; Bulatov, Sergey V.; Булатов, Сергей Викторович; Бут, Тетяна Вікторівна; But, Tetiana V.; Бут, Татьяна Викторовна; Віндюк, Андрій Валерійович; Vindyuk, Andrei V.; Виндюк, Андрей Валериевич; Гресь-Евреінова, Світлана Володимирівна; Hres – Yevreinova, Svitlana V.; Гресь−Евреинова, Светлана Владимировна; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Dariya D.; Гурова, Дарья Дмитриевна; Журавльова. Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлева, Светлана Николаевна; Зацепіна, Наталя Олександрівна; Zatsepina, Natalya A.; Зацепина, Наталья Александровна; Каптюх, Тетяна Віталіївна; Kaptiukh, Tetiana V.; Каптюх, Татьяна Виталиевна; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.; Корниенко, Ольга Николаевна; Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tat'yana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.; Мамотенко, Дарья Юрьевна; Никоненко, Світлана Володимирівна; Никоненко, Светлана Владимировна; Nikonenko, Svitlana V.; Прусс, Вікторія Леонідівна; Прусс, Виктория Леонидовна; Pruss, Viktoria L.; Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна; Шелеметьева, Татьяна Вячеславна; Shelemetieva, Tetiana V.UK: У монографії розглянуто сучасний стан розвитку готельної індустрії, проаналізовано питання стратегічного управління підприємствами готельного господарства з урахуванням специфіки їх діяльності, вплив у глобалізаційних чинників та формування інтеграційних об’єднань готельних підприємств, охарактеризовано деякі аспекти процесів об’єднання та інтеграції готельних підприємств, формування нових форматів та структур управління. Призначено для фахівців готельного, ресторанного та туристичного бізнесу, викладачів, студентів, аспірантів і докторантів. EN: The Monograph considers current state of hospitality development and analyses strategic management of the hotel industry enterprises taking into account specificity of their activities, globalization impact and development of global hotel chains, outlines some aspects of incorporation and integration of hotel industry enterprises, development of new formats and management structures. For specialists in hotel, restaurant and tourist industry, teachers, students, post-graduate students, doctoral students. RU: В монографии рассмотрено современное состояние развития гостиничной индустрии, проанализированы вопросы стратегического управления предприятиями гостиничного хозяйства с учётом специфики их деятельности, влияния глобализационных факторов и формирования интеграционных объединений гостиничных предприятий, охарактеризованы некоторые аспекты процессов объединения и интеграции гостиничных предприятий, формирования новых форматов и структур управления. Предназначено для специалистов гостиничного, ресторанного и туристического бизнеса, преподавателей, студентов, аспирантов и докторантов.Item Використання інноваційних технологій в галузі туризму(Видавництво «Дике Поле», 2015) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaytseva, Valentina M.; Зайцева, Валентина Николаевна; Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлева, Светлана Николаевна; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.; Корниенко, Ольга Николаевна; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гурова, Дарья ДмитриевнаUK: У монографії висвітлено основні положення сучасної теорії інновацій в галузі ресторанного та готельного бізнесу, надано загаль¬ні рекомендації туристичним підприємствам щодо впрова¬дження інноваційних технологій в техніко-організаційний процес обслуговування. Монографія має наукову та практичну цінність для на¬уковців, аспірантів, студентів і фахівців з туристичного бізнесу. EN: The monograph covers the main provisions of the modern theory of innovations in the field of restaurant and hotel business, provides general recommendations to tourism enterprises on the implementation of innovative technologies in the technical and organizational process of service. The monograph has a scientific and practical value for researchers, postgraduates, students and tourism business professionals. RU: В монографии отражены основные положения современной теории инноваций в сфере ресторанного и гостиничного бизнеса, предоставлено общие рекомендации туристическим предприятиям по внедрению инновационных технологий в технико-организационный процесс обслуживания. Монография имеет научную и практическую ценность для ученых, аспирантов, студентов и специалистов по туристическому бизнесу.Item Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація готельного господарства» EN: Methodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of the hotel industry» RU: Методические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация гостиничного хозяйства»Item Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» EN: Methodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of tourist services in hotels» RU: Методические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация обслуживания туристов в отелях»Item Методичні вказівки з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» до виконання лабораторних та самостійних робіт студентів для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Методичні вказівки з дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» до виконання лабораторних та самостійних робіт EN: Methodical instructions on the subject «Organization of tourist services in hotels» to perform laboratory and independent work RU: Методические указания по дисциплине «Организация обслуживания туристов в отелях» к выполнению лабораторных и самостоятельных работItem Навчальний посібник «Технологія готельної справи» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання(Національний університет "Запорізька політехніка", 2022) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана Николаевна; Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaitseva, Valentina M.; Зайцева, Валентина Николаевна; Каптюх, Тетяна Віталіївна; Kaptyukh, Tetyana V.; Каптюх, Татьяна ВитальевнаUK: Навчальний посібник «Технологія готельної справи» EN: Study guide «Technology of the hotel business» RU: Учебное пособие «Технология гостиничного дела»Item Рекреаційна географія(Видавництво "ЛІПС" ЛТД, 2010) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tetyana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Фролов, Микола Олександрович; Frolov, Mykola O.; Фролов, Николай Александрович; Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлева, Светлана Николаевна; Сердюк, Ольга Миколаївна; Serduk, Olga M.; Сердюк, Ольга Николаевна; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гурова, Дарья ДмитриевнаUK: Навчальний посібник складено згідно з програмою навчальної дисципліни “Туристське країнознавство”. Посібник складається із двох розділів – теоретичний та реґіональний огляду. У реґіональному розділі подано найпривабливіші для туристів країни з кожного туристського реґіону світу. Відмічена важлива роль туризму в кожній із країн. Висвітлено питання особливостей природних та історико-культурних рекреаційних ресурсів, митні правила, особливості транспорту, національної кухні та інших нюансів туризму в цих країнах. Посібник призначено для студентів географічних і туристських факультетів вищих навчальних закладів, а також тих, хто цікавиться країнознавством та іноземним туризмом. EN: The textbook is compiled in accordance with the curriculum program "Tourism Country Studies". The manual consists of two sections - a theoretical and a regional review. The regional section presents the most attractive tourist destinations in each tourist region of the world. An important role of tourism in each of the countries is noted. Issues of natural and historical and cultural recreational resources, customs rules, peculiarities of transport, national cuisine and other nuances of tourism in these countries are highlighted. The manual is intended for students of geography and tourism departments of higher educational institutions, as well as those interested in country studies and foreign tourism. RU: Учебное пособие составлено в соответствии с программой учебной дисциплины "Туристское страноведение". Пособие состоит из двух разделов - теоретический и региональный осмотра. В региональном разделе представлены наиболее привлекательные для туристов страны с каждого туристского региона мира. Отмечена важная роль туризма в каждой из стран. Освещены вопросы особенностей природных и историко-культурных рекреационных ресурсов, таможенные правила, особенности транспорта, национальной кухни и других нюансов туризма в этих странах. Пособие предназначено для студентов географических и туристских факультетов высших учебных заведений, а также тех, кто интересуется страноведением и иностранным туризмом.Item Силабус навчальної дисципліни «Бронювання послуг в туризмі» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Бронювання послуг в туризмі» EN: Syllabus of the discipline «Booking of services in tourism» RU: Силабус учебной дисциплины «Бронирование услуг в туризме»Item Силабус навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» EN: Syllabus of the discipline «International hotel industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Международная гостиничная индустрия»Item Силабус навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» EN: Syllabus of the discipline «Organization hotel industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Организация гостиничного хозяйства».Item Силабус навчальної дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Організація обслуговування туристів у готелях» EN: Syllabus of the discipline «Organization of tourist services in hotels» RU: Силабус учебной дисциплины «Организация обслуживания туристов в отелях».Item Силабус навчальної дисципліни «Системи бронювання та резервування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Системи бронювання та резервування» EN: Syllabus of the discipline «Booking and Reservation Systems» RU: Силабус учебной дисциплины «Системы бронирования и резервирования»Item Силабус навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» EN: Syllabus of the discipline «Hotel business technology» RU: Силабус учебной дисциплины «Технология гостиничного дела»Item Силабус навчальної дисципліни «Технології продаж в галузі гостинності» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Технології продаж в галузі гостинності» EN: Syllabus of the discipline «Technology sales in the field of hospitality» RU: Силабус учебной дисциплины «Технологии продаж в области гостеприимства»Item Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Інжиніринг в готельному та ресторанному господарстві» EN: Syllabus of the discipline «Engineering in the hotel and restaurant industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Инжиниринг в гостиничном и ресторанном хозяйстве»Item Силабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Магістр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Журавлёва, Светлана НиколаевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві» EN: Syllabus of the discipline «Innovative technologies in the hotel and restaurant industry» RU: Силабус учебной дисциплины «Инновационные технологии в гостинично-ресторанном хозяйстве».Item Туристична галузь України в період євроінтеграції: теоретичний аспект(Національний університет «Запорізька політехніка», 2021) Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaytseva, Valentina M.; Безхлібна, Анастасія Павлівна; Bezkhlibna, Anastasiia P.; Бєлікова, Марина Володимирівна; Byelikova, Maryna V.; Булатов, Сергій Вікторович; Bulatov, Sergey V.; Бут, Тетяна Вікторівна; But, Tetiana V.; Віндюк, Андрій Валерійович; Vindyuk, Andrei V.; Гресь-Евреінова, Світлана Володимирівна; Hres – Yevreinova, Svitlana V.; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Dariya D.; Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Зацепіна, Наталя Олександрівна; Zatsepina, Natalya A.; Каптюх, Тетяна Віталіївна; Kaptiukh, Tetiana V.; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Kornienko, Olga M.; Кукліна, Тетяна Сергіївна; Мамотенко, Дар’я Юріївна; Mamotenko, Daria U.; Никоненко, Світлана Володимирівна; Nikonenko, Svitlana V.; Прусс, Вікторія Леонідівна; Pruss, Viktoria L.; Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна; Shelemetyeva, Tetiana V.; Цвілий, Сергій Миколайович; Tsviliy, Serhiy M.UK: У монографії розглянуто сучасний стан розвитку туристичної галузі України, охарактеризовано світові тенденції розвитку туризму, проаналізовано процеси євроінтеграції в Україні та просування туристичного іміджу України в європейський простір. Призначено для фахівців туристичного готельного та ресторанного та бізнесу, викладачів, студентів, аспірантів і докторантів. EN: The monograph examines the current state of development of the tourism industry in Ukraine, characterizes global trends in tourism development, analyzes the processes of European integration in Ukraine and the promotion of Ukraine's tourism image in the European space. Intended for specialists in the tourism, hotel and restaurant business, teachers, students, graduate students and doctoral candidates.Item Інноваційний розвиток туризму та готельно-ресторанного господарства(Національний університет «Запорізька політехніка», 2024) Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaitseva, Valentyna М.; Безхлібна, Анастасія Павлівна; Bezkhlibna, Anastasiia Р.; Бєлікова, Марина Володимирівна; Byelikova, Maryna V.; Бут, Тетяна Вікторівна; But, Tetiana V.; Віндюк, Андрій Валерійович; Vindyk, Andriy; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гресь-Євреінова, Світлана Володимирівна; Hres-Yevreinova, Svitlana; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Dubinina, Antonina А.; Жилко, Олена Вадимівна; Zhylko Olena; Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Зацепіна, Наталя Олександрівна; Zatsepina, Natalia O.; Каптюх, Тетяна Віталіївна; Kaptiukh, Tetiana V.; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Korniienko, Olga М.; Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Мамотенко, Д.Ю.; Mamotenko, Darya Y.; Прусс, Вікторія Леонідівна; Pruss, Viktoriya; Цвілий, Сергій Миколайович; Tsviliy, Sergiy; Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна; Shelemetieva, Tetiana V.UK: У монографії розглянуто світові досягнення та інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному господарстві, проаналізовано вітчизняний досвід розвитку сфери обслуговування, охарактеризовано сучасні тенденції та стратегії розвитку туризму і готельно-ресторанного господарства. EN: The monograph examines the world's achievements and innovative technologies in tourism and the hotel and restaurant industry, analyzes the development of the service sector, characterizes current trends and strategies for the development of tourism and hotel-restaurant dominion.