Browsing by Author "Kuklina, Tatiana S."
Now showing 1 - 16 of 16
Results Per Page
Sort Options
Item Методичні вказівки до навчальної практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Методичні вказівки до навчальної практики для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» EN: Methodical instructions to the educational practice for students majoring in «Hotel and restaurant business» RU: Методические указания к учебной практике для студентов специальности «Гостинично-ресторанное дело»Item Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(НУ «Запорізька політехніка», 2020) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Методичні вказівки до написання курсових робіт з дисципліни «Організація ресторанного господарства» EN: Methodical instructions for writing term papers on the subject «Organization of restaurant business» RU: Методические указания к написанию курсовых работ по дисциплине «Организация ресторанного хозяйства»Item Методичні вказівки завдання до виробничої практики першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів курсу спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»(НУ «Запорізька політехніка», 2019) Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна; Shelemetieva, Tetiana V.; Шелеметьева, Татьяна Вячеславовна; Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Методичні вказівки завдання до виробничої практики для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» EN: Methodical instructions of the task to industrial practice for 3rd year students majoring in «Tourism» RU: Методические указания задания к производственной практике для студентов 3 курса специальности «Туризм»Item Методичні рекомендації з дисципліни «Курортна справа» до виконання практичних та самостійних робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Методичні рекомендації з дисципліни «Курортна справа» EN: Methodical recommendations on the subject "Resort business" RU: Методические рекомендации по дисциплине «Курортное дело»Item Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Методичні рекомендації з дисципліни «Організація послуг харчування» до виконання лабораторних занять та самостійної роботи EN: Methodical recommendations on the subject "Organization of food services" for laboratory classes and independent work RU: Методические рекомендации по дисциплине «Организация услуг питания» для выполнения лабораторных занятий и самостоятельной работыItem Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Організація послуг харчування» для студентів спеціальності «Туризм» EN: Reference syllabus of lectures on the subject "Organization of food services" for students majoring in "Tourism" RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Организация услуг питания» для студентов специальности «Туризм»Item Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» для першого (бакалаврського) рівня освіти для студентів спеціальності «Туризм» галузі знань 24 «Сфера обслуговування»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія ресторанної справи» EN: Reference syllabus of lectures on the subject "Technology of restaurant business" RU: Опорный конспект лекций по дисциплине «Технология ресторанного дела»Item Організація анімаційних послуг(НУ «Запорізька політехніка», 2022) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна Сергеевна; Віндюк, Андрій Валерійович; Vinduk, Andriy V.; Виндюк, Андрей Валерьевич; Булатов, Сергій Вікторович; Bulatov, Serhiy V.; Булатов, Сергей ВикторовичUK: У цьому навчальному посібнику матеріал присвячено аналізу актуалізації змісту підготовки кадрів із готельної анімації. Розглянуто різні види анімаційної активності, які пропонуються туристам під час відпочинку. Навчальний посібник містить теоретичну та практичну частини. Головна увага приділена дослідженню педагогічної проблеми формування висококваліфікованих кадрів для сфери туризму, що володіють знаннями і навиками організації анімаційної діяльності у сфері гостинності. Навчальний посібник призначено для викладання та навчання з дисциплін «Організація анімаційних послуг» або «Готельні анімаційні послуги» на туристських факультетах закладів вищої освіти. EN: In this textbook, the material is devoted to the analysis of the actualization of the content of training in hotel animation. Different types of animation activities that are offered to tourists during the holiday are considered. The textbook contains theoretical and practical parts. The main attention is paid to the study of the pedagogical problem of forming highly qualified personnel for the field of tourism, with knowledge and skills of organizing animation activities in the field of hospitality. The textbook is intended for teaching and learning in the disciplines of "Organization of animation services" or "Hotel animation services" at the tourism faculties of higher education. RU: В этом учебном пособии материал посвящен анализу актуализации содержания подготовки кадров по гостиничной анимации. Рассмотрены разные виды анимационной активности, предлагаемые туристам во время отдыха. Учебное пособие содержит теоретическую и практическую части. Главное внимание уделено исследованию педагогической проблемы формирования высококвалифицированных кадров для сферы туризма, обладающих знаниями и навыками организации анимационной деятельности в сфере гостеприимства. Учебное пособие предназначено для преподавания и обучения по дисциплинам «Организация анимационных услуг» или «Гостиничные анимационные услуги» на туристческих факультетах заведений высшего образования.Item Силабус навчальної дисципліни «PR технології та брендинг в сфері обслуговування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «PR технології та брендинг в сфері обслуговування» EN: Syllabus of the discipline «PR technologies and branding in the field of service» RU: Силабус учебной дисциплины «PR технологии и брендинг в сфере обслуживания»Item Силабус навчальної дисципліни «PR технології та брендинг в сфері обслуговування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «туризмознавство» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «PR технології та брендинг в сфері обслуговування» EN: Syllabus of the discipline «PR technologies and branding in the field of service» RU: Силабус учебной дисциплины «PR технологии и брендинг в сфере обслуживания»Item Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Вступ до фаху» EN: Syllabus of the discipline «Entry to the profession» RU: Силабус учебной дисциплины «Введение в профессию»Item Силабус навчальної дисципліни «Кулінарні традиції світу» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Кулінарні традиції світу» EN: Syllabus of the discipline «Culinary traditions of the world» RU: Силабус учебной дисциплины «Кулинарные традиции мира»Item Силабус навчальної дисципліни «Організація послуг харчування» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Організація послуг харчування» EN: Syllabus of the discipline «Organization of food services» RU: Силабус учебной дисциплины «Организация услуг питания»Item Силабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» EN: Syllabus of the discipline «Organization of restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Организация ресторанного хозяйства»Item Силабус навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм», освітня програма «Туризмознавство» ОС «Бакалавр»(НУ «Запорізька політехніка», 2021) Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Куклина, Татьяна СергеевнаUK: Силабус навчальної дисципліни «Технологія ресторанної справи» EN: Syllabus of the discipline «Technology of restaurant business» RU: Силабус учебной дисциплины «Технологія ресторанної справи»Item Інноваційний розвиток туризму та готельно-ресторанного господарства(Національний університет «Запорізька політехніка», 2024) Зайцева, Валентина Миколаївна; Zaitseva, Valentyna М.; Безхлібна, Анастасія Павлівна; Bezkhlibna, Anastasiia Р.; Бєлікова, Марина Володимирівна; Byelikova, Maryna V.; Бут, Тетяна Вікторівна; But, Tetiana V.; Віндюк, Андрій Валерійович; Vindyk, Andriy; Гурова, Дар’я Дмитрівна; Gurova, Darya D.; Гресь-Євреінова, Світлана Володимирівна; Hres-Yevreinova, Svitlana; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Dubinina, Antonina А.; Жилко, Олена Вадимівна; Zhylko Olena; Журавльова, Світлана Миколаївна; Zhuravlova, Svitlana M.; Зацепіна, Наталя Олександрівна; Zatsepina, Natalia O.; Каптюх, Тетяна Віталіївна; Kaptiukh, Tetiana V.; Корнієнко, Ольга Миколаївна; Korniienko, Olga М.; Кукліна, Тетяна Сергіївна; Kuklina, Tatiana S.; Мамотенко, Д.Ю.; Mamotenko, Darya Y.; Прусс, Вікторія Леонідівна; Pruss, Viktoriya; Цвілий, Сергій Миколайович; Tsviliy, Sergiy; Шелеметьєва, Тетяна Вячеславівна; Shelemetieva, Tetiana V.UK: У монографії розглянуто світові досягнення та інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному господарстві, проаналізовано вітчизняний досвід розвитку сфери обслуговування, охарактеризовано сучасні тенденції та стратегії розвитку туризму і готельно-ресторанного господарства. EN: The monograph examines the world's achievements and innovative technologies in tourism and the hotel and restaurant industry, analyzes the development of the service sector, characterizes current trends and strategies for the development of tourism and hotel-restaurant dominion.